Activity Forums Fórum Čo by ste chceli zlepšiť a doplniť na stránku?

This topic contains 35 replies, has 9 voices, and was last updated by Profilový obrázok používateľa: Taťka Taťka 8 years, 9 months ago.

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author
    Profilový obrázok používateľa: Senechal
    Senechal
    Participant

???????????☕? Smajlíkov až až :-)

Profilový obrázok používateľa: rudi2
    rudi2
    Participant

bolo by možné jedným klikom sa dostať na posledný príspevok jednotlivých fór?

Profilový obrázok používateľa: Helios
    Helios
    Moderator

je to možné aj teraz, treba kliknúť na “3 minutes ago” za slovom Fórum (na nástenke, nad konkrétnym príspevkom), skús

S Taťkom pripravujeme ešte užívateľský návod, čoskoro ho zverejníme.

Profilový obrázok používateľa: Fidzi
    Fidzi
    Participant

1.) Rovnako aj mne chýba táto funkcionalita. Nechce sa mi neustále preklikávať do menu Fórum. Z pohľadu užívateľa je najlepšie riešenie, ak kliknem na príspevok na nástenke, tak sa mi automaticky otvorí daný príspevok vo Fóre, kde ho môžem pozerať v súvislostiach.

2.) v mobilnej verzii – ak sa kliknem na pull down menu v pravej časti screenu, tak sa mi rozbalí menu v smrtiacej kombinácii čierny text na veľmi šedom pozadí. Nedokážem to prečítať.

3.) Písanie textu v tomto editovacom okne je veľmi pomalé. Až do tej miery, že mi pri rýchle písanom texte na tablete vynecháva písmenká. Na počítači mi ich po krátkom čase doplní.

Profilový obrázok používateľa: rudi2
    rudi2
    Participant

pochopené :)

Profilový obrázok používateľa: Taťka
    Taťka
    Moderator

@fidzi said:

2.) v mobilnej verzii – ak sa kliknem na pull down menu v pravej časti screenu, tak sa mi rozbalí menu v smrtiacej kombinácii čierny text na veľmi šedom pozadí. Nedokážem to prečítať.

3.) Písanie textu v tomto editovacom okne je veľmi pomalé. Až do tej miery, že mi pri rýchle písanom texte na tablete vynecháva písmenká. Na počítači mi ich po krátkom čase doplní.

2. vyriešená a 3. som nejak neidentifikoval . . . mne to nerobí problém . . . alebo sa má jednať o písanie v mobilnej verzii?

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)

You must be logged in to reply to this topic.