Activity Forums Fórum Chcem sa pochváliť

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profilový obrázok používateľa: Helios Helios 8 years, 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Profilový obrázok používateľa: Fidzi
    Fidzi
    Participant

Všetci máme v zbierke mincu, ktorá je pre nás niečím výnimočná. Viaže sa k nej určitý príbeh alebo sa nám jednoducho konečne podarí zaplniť v zbierke prázdne miesto. Tak sa pochváľte čo máte nového! Možno to poteší viacerých. 😉
    No a pretože je táto stránka viac-menej košická, tak ja by som na úvod pochválil svojím prírastkom – XV.grajciar 1695 Leopolda I. Habsburského mincovňa CM (Cassovia Moneta = mincovňa Košice)

Prílohy:
    You must be logged in to view attached files.
    Profilový obrázok používateľa: Helios
    Helios
    Moderator

Fidzi, dík za dobrú tému, ale nejde mi do hlavy ako si prišiel na to, že stránka je viac-menej košická 😀

Mám ju síce už dlhšie, no stále sa mi veľmi páči. Pochválim sa s 1/2 kreuzer Maria Theresia 1777 Smolník. Považujem ju za jednu z najkrajších v zbierke. Získal som ju v aukcii, kde som dražil sám proti sebe.

Prílohy:
    You must be logged in to view attached files.
    Profilový obrázok používateľa: Fidzi
    Fidzi
    Participant

<cite>@helios said:</cite>
    Fidzi, dík za dobrú tému, ale nejde mi do hlavy ako si prišiel na to, že stránka je viac-menej košická 😀

Neviem ako som si to vsugeroval. Ale fakt som si to myslel :) Tak “kdepak ty ptáčku hnízdo máš ?”

Minca je skutočne pekná a ten príbeh rovnako. Ale vysvetli mi ako môžeš dražiť sám proti sebe ? Poslal si limit a ešte si si ju poistil prihadzovaním cez internet ? 😀

Profilový obrázok používateľa: Helios
    Helios
    Moderator

Posielal som prvý limit, ale potom som pre istotu o pár minút poslal ešte jeden vyšší. Proste som ju chcel mať na 100% :) Bol som v tom, že systém rozozná, že som to ja a urobí z toho jeden, ten najvyšší príhod, neurobil. Tak aspoň, že ju mám. 😀

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.